

Australian Muslim Community Leaders Summit 2024

Hosted by the Alliance of Australian Muslims (AAM)

SUMMIT AGENDA & PROGRAM

Date: Sunday, 12th of May 2024

Time: 9am – 3pm (AEST)

Venue: Orion Function Centre, 155 Beamish St, Campsie NSW 2194

Online: www.australianmuslims.org.au/zoom

N o	Time	Duration	Agenda Item	Presenters	Comments
1.	08.00am-09.00am	60min	Delegate's Arrival and Breakfast	Open Buffet Breakfast	
2.	09.00am-09.05am	5min	Official Opening of the Summit		
3.	09.05am-09.10am	5min	Quran Recitation		
4.	09.10am-09.20am	10min	Welcoming all Attendees and Introduction	Sh. Shadi Alsuleiman	
5.	09.20am-09.30am	5min	A Reminder of the Summit Etiquettes Meeting	Khalid Mousa	LINK
6.	09.30am-09.40am	5min	Introduction of the Australian Mulsim Leaders Summit, Objectives, Goals and Outcomes.	Sh. Shadi Alsuleiman Khalid Mousa	<u>LINK</u>



7.	09.45am-12.15pm	150min	Key Agenda Items & Panels	Presenters	Comments		
8.	09.45am-10.15am	30min	Working together during difficult times	All Attendees	Attendees may comment from the floor		
	10.15am-11.15am	60min	Framework for Political Engagement and Advocacy	Moderator: Samir Benne Kadi	Attendees may comment from the floor		
				Panelists:			
9.				1- Bilal Rauf			
				2- Ali Kadri			
				3- TBC			
	11.15am-12.15pm	60min	Role of Media & Social Media	Moderator: Ramia Abdo Sultan	Attendees may comment from the floor		
				Panelists:			
10.				1- Mariam Ardati			
10.				2- Kamal Saleh			
				3- Massilia Aili			
				4- Ahmed Bassal			
11.	12.30pm	BREAK					
12.	1.00pm		Prayer				
13.	01.15pm	Lunch to be Served - Open Buffet					
14.	01.15pm-03.00pm	GENERAL BUSINESS					
15.	02.00pm	20min	Launch of the Muslim Community Fund	Sh. Shadi Alsuleiman	<u>LINK</u>		
16.	02.30pm	5min	Final Words & Vote of Thanks	Sh. Shadi Alsuleiman			
17.	02.45pm	5min	Conclusion of the Australian Muslim Community Leaders Summit 2024 & Dua'a				

Thank you and Jazakom Allahu Khairan for your Attendance, Understanding and Cooperation