

6th Alliance of Australian Muslims (AAM) Summit 2023 MEETING AGENDA

Date: Sunday, 26th of November 2023

Time: 10am – 12.30pm (AEST)

ONLINE: australianmuslims.org.au/zoom

N o	Time	Duration	Agenda Item	Presenter	Comments
1.	09.50am		Participants Login		
2.	10.00am-10.05am	5min	Official Opening of the AAM Summit		
3.	10.05am-10.10am	5min	Quran Recitation	Sh. Anas Yaghmour	
4.	10.10am-10.20am	10min	Welcoming all Attendees and Introduction	Sh. Shadi Alsuleiman	
5.	10.20am-10.25am	5min	A Reminder of the AAM Etiquettes Online Meeting	Khalid Mousa	Attached
6.	10.25am-10.30am	5min	Importance of the AAM Summit, its Goals, Objectives, community achievements, initiatives, and challenges.	Sh. Shadi Alsuleiman Khalid Mousa	Attached
7.	10.30am-10.40am	10min	Review and confirm the Meeting Minutes of the Last Summit on the 30th of October 2022	All participants to kindly read silently for 5min and comments	Attached Maximum 2min each Comment
			Comments and feedback on the Meeting Minutes		



8.	10.40am-10.45am	5min	AAM Board Report 2023	Khalid Mousa	Attached	
9.	10.45am-11.45am	60min	AAM Strategy Planning	Presenter	Comments	
10.	10.45am-11.45am	60min	Strategy Planning See attached	Khalid Mousa	Maximum 1min each Comment	
11.	11.45am- 12.30pm	45min	GENERAL BUSINESS			
12.	11.45am-11.50am	5min	 Motions moved and adopted See attached 	All	Motions	
13.	11.50am-12.00pm	10min	Muslim Community Fund	All		
14.	12.00pm-12.05pm	5min	National Mosque Open Day 24 & 25 February 2024	Sh. Shadi Alsuleiman		
15.	12.05pm-12.10pm	5min	 AAM Community Directory and Website - MuslimCentral 	Khalid Mousa		
16.	12.10pm-12.25pm	15min	Open Discussions	All	Maximum 2min each Comment	
17.	12.25pm-12.30pm	5min	Next Annual 7th AAM Summit 2024: Date – Place - City	All	First Sunday of November	
18.	12.30pm-12.35pm	5min	Final Words & Vote of Thanks	Sh. Shadi Alsuleiman		
19.	12.35pm	5min	Conclusion of the 6 th AAM Summit 2023 & Dua'a			

Thank you and Jazakom Allahu Khairan for your Attendance, Understanding and Cooperation